Over ons

Lekker sporten

Sportclub Zoete Lieve Gerritje (ZLG) startte in 1989 al met volleyballen. We zijn echte sportliefhebbers. We hebben naast volleybal ook jaren gebadmintond en andere activiteiten als aerobics, zwemmen, squash, tennis, yoga, fitness en spinning uitgeprobeerd. Momenteel hebben we bij ZLG een wandelgroep en in de zomer spelen we beachvolleybal.

We houden van lekker sporten, maar zeker ook van gezelligheid. We doen regelmatig mee aan pubquizzen, vieren Sinterklaas en organiseren eens per jaar een weekendje weg. Supergezellig.

Inclusief

We weten als geen ander hoe belangrijk het is om jezelf te kunnen zijn. Zoete Lieve Gerritje is meer dan alleen een plek om te trainen; het is een vereniging waar iedereen welkom is, ongeacht leeftijd, geslacht, afkomst, vaardigheidsniveau of fysieke mogelijkheden. Sport is een geweldige manier om iedereen samen te brengen! Ons bestuur werkt constant aan het creëren van gelijke kansen voor iedereen die deel wil uitmaken van onze mooie vereniging.

Vrienden van Zoete Lieve Gerritje

Sommige mensen kunnen of willen niet wekelijks volleyballen, maar houden wel van de gezelligheid. Bovendien houden we graag nauw contact met oud-leden en fijne relaties. We hebben daarom een vriendenkaart. Vrienden van ZLG doen mee aan onze activiteiten en kunnen ook een aantal keer meetrainen als ze zin en tijd hebben. De vriendenkaart kost 15 euro per jaar. 

Bestuur

Voorzitter: Petra Raams
Penningmeester: Ties Muskens
Secretaris: Joy van der Klooster

Aanmelden

Je kan je aanmelden als lid of als ZLG-vriend via ons contact-formulier. Binnen enkele dagen sturen we je dan alles wat je nodig hebt om je aanmelding in orde te maken en in de tussentijd kan je natuurlijk al meedoen! Administratie is veel minder belangrijk dan plezier ;-).