Kosten

Onze vereniging bestaat uit leden. Om lid te worden betaal je één keer per jaar contributie. Jaarlijks wordt er door de ZLG-leden in de Algemene Leden Vergadering gestemd over de contributie. Voor het huidig seizoen is de contributie vastgesteld op € 150,00 voor volleyballers. Studenten krijgen op vertoon van een geldig inschrijvingsbewijs van de onderwijsinstelling 25% korting op de contributie. Tenzij gekozen is voor een lidmaatschap zonder trainingen, hebben leden vrije toegang tot zowel badminton trainingen (ongeveer 40 trainingen) als volleybal trainingen (ongeveer 40 trainingen).

Je bent te allen tijde welkom voor een gratis proefles. Gewoon om eens te kijken of het iets voor je is. Neem je sportkleding mee en kom meedoen met volleybal.

Neem gerust contact op met de coördinator van de sport waar je interesse in hebt. De telefoonnummers vind je door in het menu op de sport van je keuze te klikken.


Strippenkaart

ZLG strippenkaartAls je niet direct lid wilt worden, bestaat ook de mogelijkheid om een strippenkaart aan te schaffen. Voor € 22,00 (€ 18,00 voor leden) kun je zo’n kaart aanschaffen. Per kaart kun je vijf keer een training meedoen. Iedere keer als je aan een training deelneemt, wordt er een ‘stripje’ van de kaart afgetekend door de coördinator van de betreffende sporttak. De kaart is één seizoen geldig en je kunt maximaal drie kaarten per jaar aanschaffen.

Het aanvragen van een strippenkaart gaat vrij simpel: maak het betreffende bedrag over op het rekeningnummer van ZLG (IBAN nummer: NL86INGB0000385599) onder vermelding van ‘strippenkaart’ en naam & adres. Dan krijg je de kaart zo snel mogelijk automatisch thuis gestuurd.

Voor andere vragen of opmerkingen kun je een berichtje verzenden via de pagina Contact.