Kalender

Share
mei
24
vr
2019
Volup Summer Cup @ Warschau
mei 24 – mei 26 hele dag

11th edition of Volup Summer Cup, Warsaw

Share
jun
8
za
2019
Rainbow Beachvolleyball Tournament 2019 @ Kijkduin
jun 8 hele dag

Het jaarlijkse beachvolleybal toernooi wordt dit jaar gehouden op zaterdag 8 juni 2019 bij BeachclubPeople te Kijkduin (Den Haag)!

Om 10.00 uur start het toernooi, op de verschillende velden wordt er per niveau* een ochtend poule gespeeld, na de ochtend poule wordt er een lunch verzorgd die wij hopelijk in het zonnetje kunnen opeten. Na de lunch vindt de middagpoule plaats waaruit de uiteindelijke poulewinnaars bekend worden. Na de middagpoule is er een BBQ gevolgd door een Afterparty in de Haagse Binnenstad.

De Afterparty is onderdeel van de The Hague Pride 2019*.

De organisatie hoopt jullie allemaal te zien op zaterdag 8 juni te Kijkduin!

*Niveau’s: A2x2, B 2×2, B+ 3×3, B- 3×3, C 4×4

*Afterparty toegang-tickets zijn inbegrepen

Share
jun
14
vr
2019
Hajraa Buitentoernooi @ Eindhoven
jun 14 – jun 16 hele dag

Het grootste grasvolley toernooi van Europa!

Share
jun
22
za
2019
Pink Summer Sports Tournament @ Nijmegen
jun 22 hele dag

Kom deze zomer opnieuw naar Nijmegen en schrijf je in voor openwaterzwemmen, badminton, beachvolleybal, hardlopen, fietsen of zaalvoetbal. Net als voorgaande edities gaan we voor we fantastische sportevenementen. Op zaterdag is er een diner en feest.

Sport en feest met vrienden! We zien je zomer 2019 graag in Nijmegen!

Actuele info volgt binnenkort.
Share
jun
29
za
2019
Spirit Beachvolleybaltoernooi @ Gildeplein, Rosmalen
jun 29 – jun 30 hele dag

Elk jaar organiseert Volleybalvereniging Spirit begin juli een gezellig tweedaags beachvolleybaltoernooi op het Gildeplein in Rosmalen.

Het Gildeplein wordt tijdens het toernooi voorzien van een flinke laag zand, waarop 12 beachvolleybalvelden van 14 x 7 meter worden opgezet.

Naast de velden is er uiteraard nog voldoende ruimte voor een groot terras waar het na de inspanning van de wedstrijden heerlijk uitpuffen is onder het genot van een drankje van de rijk gevulde bar of een heerlijke snack uit de voortreffelijke keuken.

Op zaterdag wordt er na afloop van de wedstrijden een barbecue georganiseerd, waarvoor deelnemers zich via het inschrijfformulier kunnen opgeven. Ook als je niet hebt ingeschreven voor deze barbecue ben je van harte welkom om nog lekker even te blijven hangen…

Share
okt
31
do
2019
Antwerp Brilliant Games @ Antwerpen
okt 31 – nov 3 hele dag

We would love to reach out and inform you about the 2nd edition of the Antwerp Brilliant Games. Our successful first edition in 2017 attracted more than 850 athletes accross 47 nationalities. ‘Experience sports without boundaries‘ is the baseline of this all inclusive tournament, including sensational social activities such as meet & greet, main party, brunch, guided tours, …

Share