Info

Een stukje geschiedenis…

De naam van sportvereniging Zoete Lieve Gerritje is als eerste opgedoken bij een Bossche homovolleybalgroep, die startte in het najaar van 1989. Nadat deze groep zich in 1995 statutair als vereniging had laten vastleggen heeft zich kort daarna een homobadminton-groep aangesloten bij de volleyballers. De badmintonners bestonden dan weliswaar net iets langer (één seizoen?) maar de naam van de vereniging bleef ZLG. Een paar jaar later sloot zich een aerobicsgroep aan en werd het zwemmen opgestart. We hebben ook enkele seizoenen geflirt met squash en ons tennisavontuur heeft helaas maar enkele weken geduurd wegens een banentekort in Den Bosch. De one-night-stands zoals yoga, fitness en spinning zijn eigenlijk te kortstondig om te benoemen.

In de zomer ligt ons hart buiten in de zon. Met onze fanatieke ZLG-zomersporten! We sporten in de zomerperiode bij het Engelermeer! De volleyballers spelen dan zelfs samen met een bevriende club uit de omgeving Den Bosch op de beachvolleybalvelden.

We zijn een begrip in sportend ‘s-Hertogenbosch en al lang niet meer weg te denken in het West-Europese homosporttoernooienland.

Ondanks schommelingen in ons ledenbestand door de jaren heen blijven wij een gezonde sportvereniging en trainen we gemotiveerd door. Onze vereniging heeft op dit moment ongeveer X leden. De takken van sport die wij momenteel aanbieden: volleybal. Hopelijk kunnen we in de toekomst bij voldoende animo ook weer andere sporten toevoegen.

Doe gerust eens een keertje vrijblijvend mee. Train mee met onze trainingen om te zien of je past in ons gezellige team! Homo’s, lesbo’s en ook diverse hetero’s vinden de weg naar onze gezellige club. Ook voor jou is er dus zeker plaats!

Tot ziens op een van onze sportavonden!

Share